Bu düşünceye neden kapıldım? Geçen günlerde bir yazı okudum çok hoşuma giden bir yazı hepimizin çevresinde bulunan ve beni olduğu gibi çoğu müslümanı rahatsız eden _yarı kapalı yarı açık hanımlar_. evet o şahısların durumu beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor... Kimisi bilgisizlikten kimisi çok bilmekten kimisi kasıtlı olarak başını kapatıyor. Fakat açık giyinişinde bir değişikliğe gitmiyor.BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BİR TAKI GİBİ KULLANIYOR...
Bu yazı da da bu durumun yanlışlığı çok güzel ifade edilmiş. Ben burada farklı bir yerden bakacağım bu duruma bu yazıları hep biz erkelere yazıyoruz. İşte böyle giyim mi olur?Açık mı kapalı mı belli değil? Hatta kimilerimizi hakarete dayanan sözler ediyor. İşin tam bu noktasında onlara çuvaldız batırırken kendime bir iğne batırdım ve canım yandı. Şimdi bu iğnenein nasıl olduğunu ifade etmeye çalışacağım. söze başlamadan önce şunu ifade etmek istiyorum. Kesinlikle haklıyız müslümanlık adına bu giyim tarzları yanlış ve hatalı din üzerinde onun getirdiği kurallara aykırı şekilde davranmak ve ya onları değiştirmek yanlış bunlara her zaman dur demeliyiz...
PEKİ KENDİMİZE NE ZAMAN DUR DİYECEĞİZ...
Birinci olarak kimi kardeş ve dostlarım o kadınları hakir gören hakaret edenler. Kendi hayatlarına nekadar dikkat ediyor.Çogu sigara içiyor. Kimisi gıybet işlemede sınır tanımıyor. Bazıları namaz kılıyorum sanıyor ama aklında binlerce fitne ve fesat, işte bunları kendimi ve çevremi silkelerken buluyorum.Namazımın neresi doğru acaba ne zaman hangi vakit RABBİMİN karşısına tüm kötülüklerden sıyrılıp geldim. N e zaman ONUN sonsuz gücüne dayanarak güvenerek inanarak ONA llerimi açtım. Ne zaman bedenimle yapmadığım cihadı dilimle ya da en azından gönlümle yaptım.AMA HER ŞEYE RAĞMEN BEN MÜSLÜMANIM...!!!
Hangi vakitte elime bir yahudi malı almaktan caydım.Nezaman giyim tarzımda müslüman bir kişiye uygunluğu yakaladım. Ne zaman MÜSLÜMAN oldum...
AMA lafa geldiğinde böyle giyim mi olur. ŞİMDİ şu anda aynaya geçip bakmalıyız. BİZ MÜSLÜMAN ERKEKLER NEREMİZ DOĞRU VE BİZ NEREMİZİ DÜZELTTİK...
Kardeşliği müslümanlık olan kardeşlerim sıyrılın tüm dünyadan. Tüm insanlığı küçük görmekten.Kend
durumunuza bakın, bakın bakalım sizin MÜSLÜMANLIĞINIZ sadece bir takı mı? Namazı kolye niyetine mi kılıyoruz? Orucu yüzük niyetiyle mi tutuyoruz? Yaptıklarımız ruj mu? Söylediklerimiz boya mı?
ÖNCE BUNLARI SOLARIM İŞTE KENDİMİZE...
ÇUVALDIZI HADİ ONLARA BATIRALIM AMA İĞNEYİ DE KENDİMİZE...
DUA İLE...
BURAK COŞGUN...
Konu hakkındaki yazdığınız duyguluarı bir sohbete çevirsek konuyu bir vaaz olarak sunsak ortaya bu konu çıkar Lütfen aşağıdaki 2 konudaki hakikatlere kulak verelim ve nefsimizi ve neslimizin ıslahı için uyanalım İnşaAllah...